Home

#22 Sardinië, onze camper moet naar de werkplaats

30-12-2022 | Italië, Storyline

Porto Pino, op witte duinen

Op weg naar de volgende parkeerplaats wilden we heel graag een tussenstop maken in de baai van Porto Pino. Daar hebben we een paar uur gewandeld door het bijzondere landschap met enorme witte duinen.

Porto Banda – droomplek met gevolgen

Aangezien we liever op meer afgelegen plekken in de natuur zijn, kozen we voor de volgende nacht het strand van Portu Banda . Maar de weg naar onze droomplek was een beetje steil en waarschijnlijk weggespoeld door de regen en dus brak onze uitlaatophanging helaas af. Gelukkig hadden we draad bij ons om de uitlaat voorlopig stevig vast te maken. Dus het was niet zo erg en het ongelooflijke uitzicht en de zonsondergang maakten het kleine ongemak de moeite waard. 🙂

Arbus – In de werkplaats

De volgende dag zijn we op zoek gegaan naar een werkplaats om de uitlaathanger er weer aan te lassen en tegelijkertijd ook een koplamp te vervangen. We hadden geluk in Arbus en na even wachten en leuke gesprekken met enkele mannen uit het dorp was onze camper snel gerepareerd (voor slechts 25€).
Er was ook een parkeerplaats midden in het dorp waar we de komende twee nachten doorbrachten. We hebben de tijd gebruikt om het dakraam in de badkamer opnieuw af te dichten. Zo is alles weer in orde en kunnen we met een goed gevoel verder rijden. 🙂

 

Santa Giusta – Overnachting aan het meer

Op weg naar het noorden verbleven we in Santa Giusta aan het meer. De volgende ochtend kreeg Jan een nieuw kapsel. …dat was zeer spannend voor ons beide!

De volgende stop…

Het jaar 2022 loopt ten einde en we proosten op het nieuwe jaar in Calich ! 🙂

Digitale brievenbus

Omdat we lang onderweg zijn, hebben we onze brievenbus gedigitaliseerd. U kunt ons altijd online bereiken om ons een reistip te geven of een vriendelijke groet achter te laten.

We kijken uit naar je bericht!

Volg ons live op Polarsteps

Op Polarsteps bekijken

Voor de nieuwsbrief aanmelden

Ben je benieuwd wat we onderweg allemaal meemaken? We zullen af en toe een mail sturen met onze nieuwe blogposts. Door hieronder je e-mailadres achter te laten kom je op onze maillijst.