Home

Opslagruimte op de plek van het hefbed

25-06-2022 | Voorbereiding

Eerder hebben wij het hefbed voorin de camper weggehaald omdat deze overbodig is geworden (wij slapen achterin). Wij hebben even nodig gehad om te bedenken wat voor een oplossing wij gingen bouwen om op die plek opslagruimte te creëren. Wij wilden graag dezelfde bevestigingspunten van het hefbed gebruiken. Deze zijn stevig en bovendien hoeven wij zo geen nieuwe gaten te boren.

Omdat het systeem licht van gewicht moet zijn hebben wij ervoor gekozen voor twee lange aluminium kokers in de breedte van de camper. Deze steunen links en rechts op een L-profiel die is bevestigt op de plek waar het hefbed gemonteerd was. Bovenop de kokers hebben wij een 9 mm dikke multiplex plaat gelegd en hebben deze vastgeschroefd aan de kokers.

Voor de afwerking hebben wij aan de rand een witte plank gemonteerd. Dit helpt ook om te voorkomen dat spullen van de plank afglijden. Wellicht gaan wij op een later moment nog spots aan de onderkant en een LED-strip aan de bovenkant installeren.

Zie de foto’s voor het proces en het eindresultaat. 🙂

Digitale brievenbus

Omdat we lang onderweg zijn, hebben we onze brievenbus gedigitaliseerd. U kunt ons altijd online bereiken om ons een reistip te geven of een vriendelijke groet achter te laten.

We kijken uit naar je bericht!

Volg ons live op Polarsteps

Op Polarsteps bekijken

Voor de nieuwsbrief aanmelden

Ben je benieuwd wat we onderweg allemaal meemaken? We zullen af en toe een mail sturen met onze nieuwe blogposts. Door hieronder je e-mailadres achter te laten kom je op onze maillijst.