Home

#9 Lucie on board

07-10-2022 | Italië, Nederland, Oostenrijk, Storyline

Een nieuwe reisgenoot, vanaf nu zijn we met z’n 3e

Na onze rondreis door Noorwegen, Zweden en Denemarken reden we terug naar Nederland. We waren daar uitgenodigd voor de bruiloft van vrienden. Het was leuk om onze vrienden en familie weer te zien. We hebben ook een nieuwe passagier aan boord. We hebben een hond! Lucie is anderhalf jaar oud en zal ons vergezellen op onze reis. 🙂 Voordat we haar kunnen ophalen, moeten we ruimte maken en alles klaarzetten voor onze nieuwe reisgenoot.

Onze volgende bestemming is Oostenrijk, want daar valt ook wat te vieren. Om Lucie langzaam aan de camper en het rijden te laten wennen, hebben we een paar stops gemaakt in Duitsland. Onder andere in Calw en Garching bij München.

Feest

We zijn met z’n drieën naar Oostenrijk gegaan om daar de doop van ons petekind te vieren. Na afloop was er een groot familiefeest op de boerderij.

Een week later was er weer iets te vieren: we mochten op de bruiloft van Vicky Cousin aanwezig zijn. Die was op een berg, dus we moesten allemaal met de skilift omhoog 😊.

Op naar het zuiden!

Het wordt kouder… dus onze volgende bestemming is in het zuiden: Italië! We brachten het eerste weekend door in Caorle en gingen met Lucie wandelen langs het strand. We wilden eigenlijk de hele werkweek op deze mooie plek doorbrengen, maar helaas was het servicestation voor vers water en het lozen van water gesloten. Dus reden we door naar een plek in San Stino di Livenza, waar we een paar dagen hebben doorgebracht.

De volgende stop…

Ons volgende doel is een plek bij een wijn- en olijfboer in Toscane… 😊

Digitale brievenbus

Omdat we lang onderweg zijn, hebben we onze brievenbus gedigitaliseerd. U kunt ons altijd online bereiken om ons een reistip te geven of een vriendelijke groet achter te laten.

We kijken uit naar je bericht!

Volg ons live op Polarsteps

Op Polarsteps bekijken

Voor de nieuwsbrief aanmelden

Ben je benieuwd wat we onderweg allemaal meemaken? We zullen af en toe een mail sturen met onze nieuwe blogposts. Door hieronder je e-mailadres achter te laten kom je op onze maillijst.