Home

Hello world

10-01-2022 | Nederland, Storyline, Voorbereiding

Al lang was het onze droom om een grote reis te maken. Sinds ongeveer een jaar zijn wij een tour door Europa aan het plannen. En nu is het bijna zover!

Aan het begin twijfelden we nog of we een busje zullen ombouwen of een camper kopen. Ook al kan je bij het ombouwen van een busje de slaap- en woonruimte helemaal zelf inrichten, blijft de ruimte toch beperkt. Omdat wij straks echt in ons voertuig willen wonen en werken, hebben wij uiteindelijk voor een camper gekozen. Een paar maanden geleden hebben wij een Hymer B524 uit 2002 gekocht. Daarmee willen wij in augustus 2022 onze Europatour starten. 

Om onze vrienden en families op de hoogte te houden, zijn wij met onze blog begonnen. Ook benieuwd naar onze voorbereidingen en reisverhalen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf up to date. 🙂 

Wij hebben er zin in!

Digitale brievenbus

Omdat we lang onderweg zijn, hebben we onze brievenbus gedigitaliseerd. U kunt ons altijd online bereiken om ons een reistip te geven of een vriendelijke groet achter te laten.

We kijken uit naar je bericht!

Volg ons live op Polarsteps

Op Polarsteps bekijken

Voor de nieuwsbrief aanmelden

Ben je benieuwd wat we onderweg allemaal meemaken? We zullen af en toe een mail sturen met onze nieuwe blogposts. Door hieronder je e-mailadres achter te laten kom je op onze maillijst.